Διαφημιστικά – Προωθητικά Εταιρικά δώρα

Διαφημιστικά – Προωθητικά Εταιρικά δώρα

quote

«To give anything less than your best, is to sacrifice the gift.»

– Steve Prefontaine

Το διαφημιστικό δώρο, αλλά και στο δώρο μιας προωθητικής ενέργειας, σας δίνει τη δυνατότητα «εισβάλετε» στην καθημερινότητα του πελάτη και καταναλωτή που απευθύνεστε. Μπορούμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες σας και στην προβολή της εταιρικής σας ταυτότητας με τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες λύσεις.

 • Διαφημιστικά δώρα
  Δώρα  που προβάλουν την εταιρεία σας,  διαφημιστικά είδη που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις των πελατών σας.
 • Προώθησης προϊόντων & υπηρεσιών
  Αναδεικνύουν,  χαρακτηρίζουν,  προβάλλουν και  ενισχύουν την εταιρική εικόνα των πελατών μας. Εφαρμογή λογοτύπου και προβολή μηνυμάτων σε προϊόντα υψηλών standards ποιότητας και αισθητικής που θα προβάλλουν δυναμικά το όνομα της εταιρείας σας.
 • Επιχειρηματικά
  Εξαιρετικού σχεδιασμού και ποιότητας εταιρικά δώρα που θα μείνουν για πάντα στα γραφεία και σπίτια των πελατών σας ως έμμεση διαφήμιση με τα επιχειρησιακά είδη προβολής.
 • Συνεδρίων
  Τσάντες συνεδρίου, ντοσιέ συνεδρίου, οικολογικά στυλό, οικολογικά μολύβια κλπ. Τα καλαίσθητα επιχειρησιακά συνεδριακά δώρα λειτουργούν και ως διαφημιστικά δώρα εταιρικής προβολής.
 • Interactive Marketing
  Έξυπνες προωθητικές ενέργειες με πρωτότυπες πρότυπες εφαρμογές που βρίσκουν την άμεση αντίδραση του καταναλωτή και φέρνουν αγοραστικά αποτελέσματα και μετρήσεις
Εταιρικά - Προωθητικά δώρα