Κατασκευές

Κατασκευές

Οι συντονισμένες ενέργειες είναι το ισχυρό συστατικό της επιτυχίας του έργου. Ως απώτερος στόχος ορίζεται η δημιουργία μοναδικού οργανικού χώρου με λειτουργική και αισθητική ενότητα.

 • ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ
  Δυνατότητα επιλογής από μια ευρεία γκάμα υλικών, σωστό σχεδιασμό και υψηλή αισθητική που συνδυάζουν τις εκάστοτε διακοσμητικές απαιτήσεις αλλά και την μέγιστη λειτουργικότητα.
  ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ – ΠΥΛΩΝΕΣ – ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ – ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ 
 • ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ
  Η εκθεσιακή παρουσίαση της εταιρείας και των προϊόντων της αποτελεί σημαντικό όχημα επικοινωνίας με το κοινό. Φροντίζουμε τον σωστό σχεδιασμό, την κατασκευή, τον φωτισμό καθώς και τον οπτικοακουστικό εξοπλισμό των περιπτέρων. Συνδυάζουμε την σύγχρονη αισθητική με την λειτουργικότητα με στόχο την επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος. 
 • ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
  Διακόσμηση, κατασκευή και ανακαίνιση καταστημάτων, με σκοπό να καλύψει όλες τις απαιτήσεις του πελάτη μας, ανάλογα με τις προδιαγραφές, την σωστή λειτουργία και το προσωπικό στυλ ώστε να δοθεί ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα.ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ – ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΣΗ – ΚΑΤΣΚΕΥΗ – ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΣΗ ΒΙΤΡΙΝΩΝ
Μερικά δείγματα