Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Πληροφορίες & Έρευνες marketing

Οι εταιρίες, στην προσπάθεια τους να εξασφαλίσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, εστιάζουν την προσοχή τους στον πελάτη και την ικανοποίηση των αναγκών του.
Αυτό απαιτεί συγκέντρωση περισσότερων γνώσεων γύρω από τον καταναλωτή και τις ανάγκες του.
Η τεχνολογία, η οποία επιτρέπει τη συγκέντρωση…

διαβάστε περισσότερα
Πληροφορίες & Έρευνες marketing
brand management

Brand Management

Η στρατηγική μας ομάδα συμβούλων, δημιουργεί πρωτοποριακές τεχνικές έρευνας για τον σχεδιασμό λύσεων προσαρμοσμένων στον κάθε πελάτη ξεχωριστά, δομημένες έτσι ώστε να εντοπίζεται το επιχειρηματικό πεδίο επιτυχούς δράσης.

Οι σύμβουλοί μας σας βοηθούν να αναπτύξετε…

διαβάστε περισσότερα

Animation – Motion graphics

Εδώ δίνουμε ζωή σε ιστορίες και προκαλούμε το ενδιαφέρον του θεατή. Με την κίνηση των χαρακτήρων, των σχημάτων και των χρωμάτων δημιουργούμε διαφημιστικά spots και videoclips σε μια πρωτότυπη σύνθεση και καλλιτεχνική αισθητική…

διαβάστε περισσότερα
activad 3d art and design

3D Art & Design

Ξεπερνώντας τους συνηθισμένους τρόπους σχεδιασμού και παρουσίασης χρησιμοποιούμε την τεχνική του 3d design και δίνουμε νέα διάσταση στην ιδέα σας και την προβολή σας.

Σχεδιασμός 3d χαρακτήρων ή ηρώων, λογότυπου, παρουσίαση προϊόντος, προωθητικά δώρα*, προϊοντική παρουσίαση *
(*απαραίτητη συνεργασία με κάποιον που να κάνει 3dεκτυπώσεις).

Το 3d όμως έχει άμεση εφαρμογή και στον κόσμο της μόδας του real estate…

διαβάστε περισσότερα

Web Services

Η Activad Advertising ως 4mat LTD, όταν αναλαμβάνει την δέσμευση για κατασκευή ιστοσελίδων, δεν ανατρέχει σε έτοιμα templates. Επιλέγει την δημιουργία και ξεκινάει τη σχεδίαση ιστοσελίδας με λευκό καμβά. Μόνο έτσι μπορούμε να εστιάσουμε στα δυνατά σας σημεία! Για όλους εμάς, το web designαποτελεί την δημιουργική απεικόνιση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας στο διαδίκτυο, το δικό σας εργαλείο…

διαβάστε περισσότερα
activad web services
activad social media marketing

Social Media Marketing

Τα Social Media είναι παντού! Τα παρακολουθούν όλα, διαδίδουν τα πάντα, διαμορφώνουν άποψη, τάσεις, trends. Δημιουργήστε μια ισχυρή και αποτελεσματική σελίδα στα Social Media, αποκτήστε τη δική σας κοινότητα φίλων με κέντρο την επιχείρησής σας και «διαδώστε το» παντού!

διαβάστε περισσότερα

Digital Advertising

Εκτός media effectiveness από τα γνωστά metrics όπως cost per click, cost per engagement, click through rate κλπ. έχουμε αναπτύξει τις βέλτιστες τεχνικές διαφήμισης προκειμένου τα Brands να καταφέρουν να συγκινήσουν τους καταναλωτές, δημιουργούμε Brand Awareness Optimization (BAO) με σκοπό να είναι οικονομικότερο και αποδοτικότερο το digital advertising.

 

διαβάστε περισσότερα
activad web services